Jam på Atalante under festivalen Under My Feet

Nu blir det jam på annan plats och i annat sammanhang.

Söndagen den 28/11 klockan 19:00 Först ska vi först landa på scenen sedan värma upp i cirka 20 minuter. Efter det jammar vi  till ca 20:00. Alla närvarande kan välja att vara med och att se på. Självklart går det att enbart vara med på uppvärmningen och sedan se på dansen. Jammet kommer att vara på samma sätt som på Ärlegården, möjligtvis finns det några fler åskådare men annars är det ingen skillnad. Var alltså inte rädd eller fundera i banor att du inte är tillräckligt duktig för att platsa. Det är helt enkelt ett kortare jamtillfälle. Jag är mycket tacksam om du kan skriva mig <chlse@gmx.net> en rad om att du tänker komma, så att vi ungefärligen vet hur många vi blir.

myllrande

Var med och jamma på atalante den klassiska scenen i göteborg just för kontaktimprovisation och andra spännande dansformer! Så klart kan du även ta med de du vill bekanta med kontaktimprovisation. det finns ju faktiskt några platser att sitta på om de inte vill delta aktivt. det blir förresten ingen inträdesavgift. Anmäl dig, ha det fint så länge, dansas!

Hälsn. Christian Hüls

Nedan inbjudan som finns att läsa på under myfeet 2010

Det ändlöst myllrande Kontaktimprovisationsjammet i Göteborg besöker Atalante på festivalen Under My Feet

Kontaktimprovisation med rötter i sextiotalet praktiseras i jams, på festivaler, i workshops, mm. Över stora delar av världen deltar både professionella och amatörer. Inte sällan anknyter musiker. Jammet i Göteborg har funnits i över tjugo år. Var fjortonde dag deltar upp till trettiofem personer.

Det är en lekfull dans- och rörelseform i ständig utveckling. Många tekniker inom Kontaktimprovisation fokuserar på vikt som ges och tas emot, tyngdlöshet, att vara upp och ned, med mycket mera.

På Atalante vill vi fylla scenen med människor i rörelse…
En kort och enkel uppvärmning inbjuder publik till frivilligt deltagande eller att titta på. Njut av dansarnas fokus, flöde och ickeverbal kommunikation som åskådare eller deltagare – en upplevelse utöver det vanliga.

This entry was posted in Jam. Bookmark the permalink.