Workshop 23 & 24 sept

Kontakt impro helg med Niklas Valenti

Vi kommer att växla mellan att arbeta i solo och i grupp, med sikte på att skapa större klarhet kring hur vi förhåller oss till båda. I solo-arbetet kommer vi att förhålla oss till det inre livet, känslor, bilder och det som skapar mening. Till exempel kommer vi att ta avstamp ifrån Feldenkrais-metoden vilket innebär ett eget utforskande av rörelse utifrån tydliga ramar. Meningen med allt arbete vi kommer göra själva är att koppla ihop sinne och kropp samt förbereda inför att möta andra. I grupp kommer vi att söka lätta möten, med gruppen som helhet och i duetter. Det kommer att finnas mycket utrymme i olika övningar för att möten ska kunna växa fram organiskt utifrån stunden och deltagarnas förutsättningar. I tillägg kommer även vi att studera några ’path-ways’, d.v.s. beprövade sekvenser för att skapa flöde i kontakten och som är tänkte som inspiration. Övergripande fokus på workshopen kommer att vara lätthet, lekfullhet och tydlighet.

Kort bio

Niklas Valenti har dansat kontaktimprovisation sedan 2002. Han har undervisat workshops både i Sverige och internationellt och är även med i gruppen som organiserar jam och kurser i Stockholm. Vid sidan av kontaktimprovisation dansar han även nutida dans och Hiphop, och är aktiv med att turnera dansföreställningar runtom i Sverige.

När:
Lördag 23/9 kl 10-18
Söndag 24/9 kl 10-16

Pris:
Glidande skala SEK 500 (utan jobb) SEK 750 (mellan lön) SEK 1000 (hög lön)

Var:
Kompani 415, Marketenterivägen 1 415 28 Göteborg.

Anmälan:
För att boka din plats, kontakta först Göteborgs kontaktimpro kollektivet på gbg.cic@gmail.com, din anmälan gäller när du har betalat hela på följande kontot:

Kontoinnehavare: Carine Cassia
Kontonumret: 5694 04 676 29
Clearing nummer: 5694
IBAN: SE0350000000056940467629
BIC: ESSESESS
Bank: SEB (Skandinaviska Enskilda Banken)

Glöm inte att skriva ditt namn samt vad gäller betalning (till ex “WS September”) när du betalar.

This entry was posted in Workshop. Bookmark the permalink.