Var med i Göteborgs nya amatördanskompani!

Nu drar vi igång dansgruppen som du kanske inte visste att du länge har längtat efter. Vi är ett gäng personer som vill dansa, öva och pröva fri dans tillsammans. Vi vill ha dans som handlar om rörelseglädje, kontakt mellan människor, kreativitet och experimenterande.
Ha med oss normkritisk leklust och hitta dans även bortom de traditionella ramarna. Men är inte danskompanier läskiga, till för folk som dansat hela livet, och dessutom väldigt pretto? Äh! Vi har brokig bakgrund från kontaktimprovisation, yoga, pardans, akrobatik, nutida improvisationsdans med mera men är glada amatörer. Och vad är dans egentligen? Vi dansar som vi vill, fint eller fult.
Under våren 2012 har vi haft några öppna workshops. Till hösten kör vi två prova-påträffar och sen fortsätter vi på torsdagar med de som vill vara med på lång sikt. Kanske ser vi till att sätta upp en föreställning, happening eller aktion; på scen, på gatan, eller någon annanstans. Vi formulerar konkreta mål tillsammans för att ha något att sträva efter och arbeta för.
Erfarenhet, ålder och funktionalitet med mera är inte det viktiga, snarare engagemang och lust arbete i grupp över lite längre tid, svettas och ha fasligt kul ihop.
För att komma igång har vi bjudit in Lisa Fahlén för att leda de första träffarna. Lisa är dansare och danskonstnär inom nutida dans och improvisation. Hon har utbildat sig i Oslo och Göteborg, är initiativtagarna till danskompaniet New Fashion Rockers och har bla. undervisat på Angereds Yrkesdansarutbildning.
Så häng på – because you are worth it!

Prova på 6 och 13 sept 2012, kl 18.15-20.30
Kostnad 100 kr/träff. Ha gärna mjuka byxor, byt om på plats.
Anmäl dig för att få veta lokal: Erikmagi@gmail.com eller på Facebook (www.facebook.com/groups/171446042978896/).

Varmt Välkommen!

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.