Nordic Impro Meeting 2013!

NIM 2013 10-14 juli

Välkommen till Nordic Impro Meeting 2013 på Vårdinge by folkhögskola!

Årets NIM händer på vackra Vårdinge By folkhögskola ca 1.5h resväg från Stockholm. Skolan är omgiven av skog och sjö och sjuder redan av konstnärligt skapande. Vi kommer att ha tillgång till 2 större danslokaler, skolans matsal, stora gräsytor och bastun vid sjön. En perfekt plats för 5 dagar av Kontaktimprovisation!

NIM-konceptet bygger på att alla bidrar. Det är vi deltagare som lägger schemat dag för dag, tillsammans. Vi uppmuntrar därför alla er som kommer att fundera på hur just du vill bidra till att göra det här NIM:et till något gott. Ta chansen att vara med och forma innehållet! Hur vill du öva Kontaktimprovisation? Kanske vill du ta med ett musikinstrument, leda en klass eller ordna en hörna för bodywork eller något helt annat…

Ankomst: Onsdag eftermiddag den 10 juli. Registeringen öppen från kl. 16.00. Middag kl. 18.30. Välkomstcirkel och jam ca kl. 20.00.
Avfärd: Söndag eftermiddag 14 juli.

I det pris du betalar ingår alla klasser som erbjuds, full tillgång till danslokalerna och bastu vid sjön, vegansk/vegetarisk mat (frukost, EKO-lunch, middag, kvällssnacks) samt den typ av logi som du väljer. Det finns 3 olika alternativ för logi:

1. Logi i sovsal 1400 kr
2. Logi i 4-bäddsrum 1600 kr
3. Logi i enkelrum 1900 kr

Ta med sovsäck/sängkläder, madrasser finns. OBS! Vi reserverar oss för att något av logi-alternativen tar slut.

Vägbeskrivning: http://www.vardinge.fhsk.se/om-vardinge-by/vagbeskrivning.html

Först till kvarn gäller, du räknas som anmäld när du fyllt i dina uppgifter på länken nedan OCH betalat in hela avgiften. Sista dag för anmälan och inbetalning är 25 juni ELLER när det är fullt och vi stänger anmälan. Vi kan ta emot ca 50 deltagare så anmäl dig nu!
Länk till anmälningsformuläret: https://docs.google.com/forms/d/1v7mOgjW4OUA6jzmQHIAYaqWqhaMZCohrkoVvg02jsfk/viewform

Information om betalning etc: nordicimpromeeting2013@gmail.com

Varmt Välkomna!
/ Annika, Magnus, Anna och Lena

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.