NIM 2012 i Stockhom, nu öppet för registrering!

Välkommen till Nordic Impro Meeting i Stockholm 2012!

NIM arrangeras i år mellan 19 -24 juni i Stockholm. Registreringen har öppnat.

*NIM bygger på att alla bidrar. Det är vi deltagare som lägger schemat dag för dag, tillsammans Vi uppmuntrar därför alla som kommer att fundera på hur just du vill bidra till att göra den här festivalen till något gott. Ta chansen att vara med och forma innehållet! Vem är du med dansen? Hur vill du öva Kontaktimprovisation?
Kanske vill du ta med ett musikinstrument, kanske leda en klass, kanske ordna en hörna för bodywork, kanske något helt annat…

*Platsen: Kristofferskolan är Sveriges största Waldorfskola. Den ligger några minuters promenad från Brommaplan i västra Stockholm. Skolan är ritad av Erik Asmussen i typisk antroposofisk stil. Vi har två vackra eurytmisalar, en gympasal och en stor scen med teaterljus att dansa på.
Det finns ett stort antal klassrum att sova i. Det finns även matsal, filmrum mm. I närheten finns Judarnsskogen och man kan även gå ner till Mälaren och bada. Skolan ligger ganska avskiljt och lugnt men det är samtidigt lätt att ta sig in till stan om man vill det.

*Midsommar: Festivalen sträcker sig över Midsommarhelgen. Det tycker vi
är bra!

*Ankomst: tisdag eftermiddag/kväll den 19 juni. Registeringen öppen från kl. 4. Middag kl. 18 Välkomstcirkel vid 19.30

*Avfärd: Söndag eftermiddag/kväll 24 juni

*Logi: Sover gör vi i klassrummen på golvet. Ta med sovsäck och liggunderlag

*Anmälan och pris: Kostnaden är 1500 kr och i det ingår vegetarisk mat, logi och alla klasser under festivalens fem dygn. Först till kvarn gäller, du räknas som anmäld när du fyllt i dina uppgifter på länken här <https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFsNmdZU0NMZ1dCQ0ZRSEM4eENmTUE6MQ%20>och betalat in anmälningsavgiften på 500 kr. Hela avgiften ska vara betald senast 5 juni.

Betala anmälningsavgiften/hela beloppet till:
Kontonummer i Nordea: 4007 17 36839 Clearingnummer: 3300.

*OBS nr.1 Märk din inbetalning med ditt namn.
*OBS nr.2 Du är inte anmäld förrän du betalat anmälningsavgiften.
*Information: nim.stockholm.2012@gmail.com

Väldigens Välkomna!
önskar organisatörshögen
*NIM Stockholm 2012*

* NIM = Nordic Improvisation Meeting, sedan 1996 ett årligt nordiskt (men även med visa besökare längre ifrån) kontaktimprovisations-möte. Det brukar vara ca en vecka med workshops och jam där det är deltagarna själva som skapar innehållet och leder worshops och lab. Läs mer här 2010 var det vi i göteborg som annordnade NIM på Tjörn!

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.