Gå med i Danskompani Direkt!

Vi är ett gäng som dansar, övar och prövar dans tillsammans. Det handlar om rörelseglädje, kontakt mellan människor, kreativitet och experimenterande. Vi har med oss normkritisk leklust för att hitta dans även bortom de traditionella ramarna.

Men är inte danskompanier läskiga, till för folk som dansat hela livet, och dessutom väldigt pretentiösa? Äh! Här är alla amatörer och har olika bakgrunder. Och vad är dans egentligen? Vi dansar som vi vill, fint eller fult. Erfarenhet, ålder och funktionalitet med mera är inte det viktiga, snarare engagemang och lust att arbete i grupp över längre tid.

Danskompaniet har hållit på sedan hösten 2012. Vi turas om att leda varandra och tar in danspedagoger. I höst tränar vi på tisdagkvällar. Vi vill att medlemmarna är med varje tillfälle, mer som ett band än en kurs. Höstens mål är att sätta ihop en öppen föreställning, på något tema vi formulerar ihop.

Vi kör ett prova-på-tillfälle för er som är nyfikna. OBS! Detta är ingen audition, utan ett tillfälle att se och pröva vad vi gör! Vi stämmer av intresse och åtagande med de som är intresserade av att fortsätta genom att prata.

Prova Danskompani Direkt
– because you are worth it!

Tisdag 10 september 2013, kl 18.15-20.30

Kostnad 100 kr. Ha gärna mjuka byxor.
Dansbyrån Studion, Oskarsgatan 6A, Göteborg
Anmäl: Erikmagi@gmail.com eller via Facebook.

dansdirekt

This entry was posted in Evenemang. Bookmark the permalink.