Dansimprovisationskurs Göteborg start 5 feb. 2013

DANSIMPROVISATIONSKURS
Omtyckt kurs åter VT 2013 – Kom och var med!

Vill du satsa på annorlunda danskurs med improvisation, eget skapande och dans tillsammans med andra. Improvisationskursen startar den 5 februari och fortsätter därefter under tolv tisdagar fram till den 30 april. Vi hälsar alla dansintresserade välkomna, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Ta tillfället i akt, anmäl dig bums!

I kursen finns plats för både individuella uttryck och gemensam dans, där du lär dig kommunicera genom rörelse. Olika lärare leder delmoment och ger dig möjlighet att inspireras av flera infallsvinklar på dans och improvisation. Via varierade improvisationstekniker jobbar vi med dans och rörelse på många sätt. Vi tränar närvaro, kroppskännedom, rummets möjligheter, tidsuppfattning, rytm och form. Andra moment kan vara komposition, kontaktimprovisation, ljud och röst samt releaseteknik osv…

Lärare på kursen denna termin är Aloun Marchal, Lisa Larsdotter Petersson, Lisa Fahlen och Anna Westberg. Gemensamt för lärarna är att de arbetar professionellt med dans och har lång erfarenhet av improvisation, på scen såväl som i undervisning.

KURSPERIOD 5 februari – 30 april *
TID tisdagskvällar kl. 19.00 – 21.00
PLATS Danscentrum Väst/Ärlegården, Ärlegatan 3 Göteborg*
PRIS 1 700 kronor
ANMÄLAN (senast 25/1) Maila namn & telefon till; info@lisafahlen.se
FRÅGOR 073 8449090 *Vecka 14 är det lov *Ta spårvagn 3, 9 eller 11 till Mariaplan/Majorna
Välkommen!

OBS! Din anmälan är bindande, bl.a. då genomförandet av kursen är beroende av visst antal med- verkande studenter. Vid anmälan har du plats i kursen och vid avanmälan senare än 4 veckor innan kursstart betalar du halva avgiften.
Betalning sker till läraren första kursdag.

This entry was posted in Kurs. Bookmark the permalink.